MASANORI TAKANO

ACUPUNTURA  I  SHIATSU  JAPONÈS

INICI

EL NOSTRE TRACTAMENT

SERVEIS

SOBRE MASANORI TAKANO

Curació, serveis, punt de vendes


1. En base a les experiències adquirides en el treball a la casa de curació amb l’acupuntura i shiatsu a l’estil japonès i en la sala de rehabilitació de l’hospital ortopèdic, apliquem tècniques de manera precisa des de dos punts de vista i idees diferents, una des de la medicina oriental, i l’altre des de la medicina occidental.


2. Atenem diversitat de pacients que necessiten atenuació dels dolors per fractura i/o molèsties físiques i volen que aquests es redueixin per poder estar relaxats.


3. Prestem servei a persones de diferents edats,  ja que tenim experiència en el servei particular en dolors causats pel treball, esports, etc.. en gent jove, així com nombroses atenuacions a la sala de rehabilitació de símptomes particulars en nens i ancians.


4. Oferim tècniques a l’estil japonès amb un tractament de menor irritació i atenuació de descàrregues al cos.

Provi aquest tractament


1. Abans de començar el tractament cal omplir el seu historial clínic.
2. Després parlarem sobre el tractament per a que aquest sigui efectiu segons les seves necessitats.
3. Començarem amb un tractament bàsic que posteriorment l’ajudarà a un millor resultat final.
4. Seguirem amb el tractament d’aplicació on abordarem el seu símptoma.
5. Acabarem la sessió amb una sèrie d’estiraments per relaxar el cos.
6. Ens acomiadarem amb una petita xerrada on estarem a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte, reservar pròxima cita, etc.

1. Amb el tractament bàsic s’aconsegueix una millor circulació de la sang. Quan hi ha una mala circulació, en la medicina oriental, ho denominem “OKETSU”.


2. El tractament d’aplicació és específic i personal per a cadascú, i és on tractarem la seva dolència per intentar eliminar-la.


3. Segons el cas també utilitzarem altres tècniques, per exemple tractar les inflamacions amb gel, estirar els músculs, etc. 

This website © Masanori Takano 2013. E-mail: marisolshiatsu@gmail.com

CAST

CAT

ENG